Про участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі для координаторів конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник»


З 11 по 3 жовтня 2024 року в режимі онлайн відбувся семінар-практикум педагогічних працівників обласних малих академій наук учнівської молоді – координаторів конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник» за темою «Особливості організації та проведення Всеукраїнських інтерактивних конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» і «МАН-Юніор Дослідник» в умовах воєнного стану».

У роботі семінару-практикуму взяли участь співробітники відділу дослідницько-експериментальної діяльності: Литвиненко Неля Михайлівна, методист відділень фізики і астрономії, математики, економіки; Огурцова Наталія Степанівна, керівник гуртка «Екологія»; Лавров Володимир Дмитрович, керівник гуртка «Конструювання електронних приладів».

Під час роботи семінару було розглянуто особливості змісту тестових завдань конкурсу «МАН-Юніор Ерудит» у 2024/2025 навчальному році.

Учасники семінару поділилися досвідом роботи з залучення та підготовки учнівської молоді до участі у конкурсах «МАН-Юніор Ерудит» і «МАН-Юніор Дослідник».

За результатами семінару-практикуму було проведено круглий стіл, де учасники мали змогу обговорити актуальні питання та поспілкуватися з однодумцями.